Bøger til salg

Jeg har samlet på bøger i omkring 20 år. Ikke nok med at jeg i sin tid læste litteraturhistorie i Århus og grublede over fransk og tysk filosofi til mit hoved var ved at eksplodere; jeg tilbragte også stort set hvert eneste lille minut af mit unge liv på at traske land og rige rundt på jagt efter diverse småbibliofile guldklumper.

Senere udmøntede dette samleri sig også i, at jeg i perioder arbejdede med salg af antikvariske bøger. Først for Københavns Auktioner, som dengang lå på det mondæne Østerbro, og hvor jeg nød den store ære via en krimi af Niels Lillelund, hvis titel jeg desværre har fortrængt, at blive indlemmet i den danske litteraturhistorie som “den praktiske gris ved samlebåndet.” Og senere langede jeg bøger over disken i det hedengangne, sagnomspundne Kaabers Antikvariat, der gennem næsten et helt århundrede residerede inde i Skindergade i København.

Siden har jeg fået en kæreste, som minsandten også gerne vil have plads til sine bøger (og sig selv), og en datter, der med dén særlige iver, som kun en 4-årig kan mønstre, er faretruende nær ved at opbygge Sjællands største samling af børnebøger. Så nu er det blevet tid til at rydde ud i hylderne.

Herunder kan du se en oversigt over de mange hundrede bøger, jeg har sorteret fra til salg. Er du interesseret i noget, kan du skrive til mig via kontaktformularen her på siden.

Romaner, biografier, essays

Digtsamlinger

Filosofi

Kulturhistorie (litteratur, film, musik m.m.)

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *