Tegneserier til salg

Det var sikkert en mørk og kold og regnfuld vinterdag dengang i 1980, da jeg som 7-årig på den lokale tankstation i Viborg uforvarende snublede over Hulk nr. 4. På forsiden blev den stakkels, grønne Hulk presset ned under vandet af et skaldet, blåt monster, som brølede: “Din tid er ude nu!”

Det var alt sammen nok, og fra dén dag var jeg tegneseriefan, eller rettere, superheltefan.

Straks gik jeg i gang med at samle, hvad der kunne krybe og gå af blade med besynderlige eksistenser som Hulk, Edderkoppen, de Fantastiske Fire, Superman og Batman, alt imens jeg fantaserede om, hvordan det mon måtte være at leve et liv med superkræfter på denne så almindelige klode. Hurtigt indså jeg dog, at hvor meget jeg end trampede i gulvet og gjorde mit ihærdigste for at sprutte og syde af raseri, voksede jeg mig ikke stor og grøn som Hulk, så i stedet fik jeg min mor til at sy mig en Superman-dragt, som jeg tog på inde under mit almindelige tøj, når jeg gik i skole.

Tegneserie-samleriet fortsatte ufortrødent i årene efter og blev snart udvidet med amerikanske tegneserier, europæiske album og ja, hvad jeg nu måtte falde over af mærkværdigheder på mine nervepirrende ekspeditioner. Men engang imellem skal der jo renses ud i bunkerne, så herunder kan du se en oversigt over, hvad jeg har sorteret fra til salg. Er du interesseret i noget, kan du skrive til mig via kontaktformularen her på siden.

Jeg samler for øvrigt stadig selv på tegneserier, så sidder du inde med fx ældre superhelteserier fra 50’erne og 60’erne, både danske og amerikanske, eller andre kuriositeter, som du gerne vil af med, er du også meget velkommen til at kontakte mig.

Album på dansk

Superheltehæfter på dansk

DC

Marvel

Andre forlag

Underground

Bøger om tegneserier

Forklaring af stand